Talo Ahonlaidalla: Puolukkaretki

tiistai 26. syyskuuta 2017

Puolukkaretki


Nyt on saatu nauttia ihanista, lämpöisistä, syyspäivistä! Sunnuntaina teimme koko perhe retken metsään. Emme ole ehtineet käydä vielä ollenkaan poimimassa puolukoita tänä syksynä, joten nyt oli sopiva hetki saada taas täytettä pakastimeen.
  Parikymmentä litraa puolukoita päätyi yhdessä hujauksessa talteen. Kaksi nuorimmaista keskittyi syömään vielä metsästä löytyneitä mustikoita ja esikoinen innostui etsimään meille poimijoille parhaat puolukkamättäät. Eväiden syöminen taisi olla kuitenkin lasten mielestä se kivoin hetki. Oli kyllä mieleenpainuva ja ihana syysretki, ja auringonpaisteessa oli upeaa ihastella luonnon kauneutta.
NÄHDÄÄN TAAS!

 

4 kommenttia:

 1. Mukavaa että olette löytäneet puolukoita! Itse en ole vielä ehtinyt etsimään, ja naapuri sanoi, että lähimetsästä peurat ovat syöneet ne kaikki... Aika erikoista, mutta täällähän niitä peuroja riittää. Toivottavasti jättävät jotain meille ihmisillekin.

  VastaaPoista
 2. Voihan peurat! Onpa jännä juttu, että syövät kaikki puolukat. Toivottavasti löydätte vielä hyvän puolukka-apajan! :) On kyllä onni asua hyvien marjametsien lähellä. :)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä on ollut hienot ilmat puolukkaretkelle. Uskon että ne eväät olivat kaikkein parasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hieno ilma ja me aikuiset tarjettiin ihan lyhythihasilla. Eväät on retkellä se kohokohta lapsille. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...