Talo Ahonlaidalla: Herkkukeksejä

torstai 16. marraskuuta 2017

Herkkukeksejä

Edellisestä postauksesta on taas vierähtänyt tovi. Päivät juoksevat niin nopeasti arkisine askareineen, ettei meinaa perässä pysyä. Nyt käydään jo maraskuun loppupuolta, ja joulu lähestyy pikku hiljaa. Monena vuotena olemme leiponeet jo tässä vaiheessa marraskuuta joulupipareita, mutta nyt halusin testata ihania Wilhelmiina-keksejä. Näitä herkkuja olen maistellut aikaisemmin ystävien luona, mutta nyt vasta innostuin leipomaan niitä itse. Ohjeen löysin Kinuskikissan sivuilta, ja kekseistä tuli kyllä hieman liian herkullisia. Nämä kun pakkaa kauniisti, niin tulee kiva pieni vieminen vaikka kyläpaikkaan.Lasten kanssa ripottelimme jo viime viikolla joulukoristeita tupaan, ja sohvatyynyihinkin vaihdoin jouluiset päälliset. Kynttilöitä on myös polteltu ja joululauluja kuunneltu ahkerasti. Kyntteliköt vielä puuttuvat ikkunalaudoilta. Ehkäpä nekin voisi jo laittaa paikoilleen.


 Meidän 4-vuotias tyttö on ahkera askartelemaan, ja harva se päivä pitäisi olla keksimässä askarreltavaa tai ainakin olla antamassa tarvikkeita vapaata liimailua ja leikkailua vartten. Vapaan askartelun tuloksena on syntynyt niin paljon kortteja, että niitä on lähetelty ja annettu sukulaisille, ja isikin sai isänpäivänä tytöltä neljä korttia. Eilen aamulla ajattelin pitkästä aikaa ilahduttaa tyttöä ohjatulla askartelulla, ja niinpä teimme pikkuveljen ja tytön kanssa kauniit jouluenkelit. Enkelit pääsivät makuuhuoneen oveen. Joulukuun tullessa aion sujautella muutamiin lasten joulukalenterin luukkuihin joitakin askartelutarvikkeita ja lupauksen askartelutuokiosta.


Vielä loppuun muistutus blogini villasukka-arvonnasta! Arvontaan pääset osallistumaan tästä. Arvonta päättyy maanantai-iltana.

 ILOISTA LOPPUVIIKKOA!

6 kommenttia:

 1. Keksit näyttävät herkullisilta ja aivan ihanat enkelikoristeet♥ Nuo lasten tekemät askartelut on aina niin suloisia:) Mukavaa marraskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Enkeleistä tuli kyllä suloiset. Tytön omalla kunnon säihkyripset. :) 2,5-vuotiasta pikkuveljeä vähän harmitti, kun oman enkelin suusta tuli tuommoinen. Hän sanoi, että näyttää kuin se huutaisi, mutta sitten oli tyytyväinen, kun keksittiin, että enkeli laulaa ja siksi on suu pyöreänä. :D

   Poista
 2. Wilhelmiinat on kyllä juurikin hieman liian herkullisia.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat! Näitä ei parane kovin usein leipoa, ainakaan pelkälle omalle porukalle :)

   Poista
 3. Meidän lapset myös silloin aikoinaan toivat kotio koulussa tekemiään joulukoristeita. Ne ovat parhaita joulukoristeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten askartelemat koristeet ovat tosi suloisia ja luovat kotiin ihanan joulutunnelman. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...