Talo Ahonlaidalla: Arvonnan voittaja ja Arabian voipyttyjä

tiistai 21. marraskuuta 2017

Arvonnan voittaja ja Arabian voipyttyjä

Meillä oli mukava viikonloppu, sillä pääsimme pitkästä aikaa irtautumaan koko viikonlopuksi kotoa rakennushommien ja arkisten askareiden äärestä pienelle hotellilomalle. Serkkupojan synttärit olivat Tampereen reissun päätarkoitus, mutta ehdimme myös piipahtaa siskoni ja hänen miehensä luona, jossa toinen siskonikin oli juuri sopivasti kyläilemässä. Ikeassa vierähti myös useampi tunti, ja monenmoista pientä, mutta tarpeellista tuli hankittua taas kotiin.Esittelin syksyllä kirpparilta muutamalla eurolla ostamaamme Arabian pientä voipyttyä. Nyt se on saanut kaverikseen kaksi eri kokoista isompaa pyttyä. Suurin voipytty on alunperin ollut mieheni mummun ja keskikokoinen taas on peräisin minun suvultani. Näihin olisi kiva laittaa pian joku joulukukka, vaikkapa amaryllis tai hyasintti.

 

Kirpparilta löysin jokin aika sitten pienen, sievän, Arabian piippuleimalla varustetun lautasen. Ihastuin sen herkkiin ja talvisiin sävyihin. Olen polttanut paksua kynttilää lautasen päällä.

Lopuksi on aika ilmoittaa Villasukka-arvonnan voittaja. Arvontaan osallistui iso joukko lukijoita. Kiitos kaikille osallistujille! <3

Valkoiset pitsivillasukat voitti omakseen Piipe A!

Paljon onnea voittajalle! Laitathan minulle sähköpostilla (taloahonlaidalla@gmail.com) yhteystietosi, niin saan sukat postiin. :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, kiitos sukista etukäteen. Olin ällikällä lyöty, kun huomasin voittaneeni.
  Nuo voipytyt ovat niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pytyt ovat kyllä tosi nättejä! Sukat lähtevät huomenna postiin! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...