Talo Ahonlaidalla: Neiti kesäheinä

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Neiti kesäheinä

Heinäkuu saapui ja sen myötä meillä alkoi kesäloma! Heti loman aluksi vietimme vauhdikkaan päivän PowerParkissa. Monia muitakin kivoja kesäkohteita on tarkoitus loman aikana nähdä.

Torstaina sain tehtyä jotakin, mitä olen suunnitellut jo monta viikkoa; otin tytöstä kuvia suloisessa mekossa, jonka tätini on aikanaan virkannut minulle. Omasta pihasta löytyi sopiva villiintynyt kukkaniitty kuvauspaikaksi.
Minua on pienenä kuvattu tässä ja monissa muissa tätini virkkaamissa mekoissa kukkaseppele päässä, joten olipa ihana saada myös omasta tytöstä samantyylisiä kuvia.
Kuvista saa illuusion tuoksuvalla kukkakedolla paljain varpain liihottelevasta keijukaismaisesta tytöstä. Tytöllä on kuitenkin osassa kuvista jalassa yksisarviscrocsit ja osassa hän seisoo vihreän käsipyyhkeen päällä (tämän keksin puolessa välissä kuvauksia :D), koska  tyttö ei voinut millään seistä paljain varpain kutittavien heinien seassa. Ja nuo päivänkakkaran näköiset peltosauniot muuten haisevat tosi pahalle, joten se siitä tuoksuvasta kukkakedosta. Oikean käden kirkkaanpunaista PowerPark-ranneketta tyttö ei myöskään suostunut leikkaamaan pois, joten sitäkin piti piilotella selän takana. :D Mutta saatiinpahan ihania kuvia muistoksi, ja uskon, että tuota kuvauhetkeä ja sen kommelluksiakin vielä muistellaan monta kertaa jälkeenpäin hymyssä suin.
IHANAA HEINÄKUUTA!


12 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! ❤ Mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana kesäkeijukainen hulmuavine hiuksineen. Mikä voisi olla suloisempaa?

  VastaaPoista
 3. Oi, mikä ihana neiti kesäheinä <3 Ihania kuvia! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 4. Niin kauniit kuvat! Ihanan maalaisromanttinen tunnelma. <3 Mutta joo, peltosaunion haju ei ole mikään fiinein tuoksu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onneksi tuo "tuoksu" ei välity kuvista kuitenkaan. :D

   Poista
 5. Voi miten kerrassaan suloinen neiti kesäheinä. Kuvat ovat ihan huikeita.

  VastaaPoista
 6. Kyllä vain luonnonniitty on kaunis. Mukavaa lomailua teille.

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...