Talo Ahonlaidalla: Kesävieraita ja mansikkainen Brita-torttu

maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kesävieraita ja mansikkainen Brita-torttu

Saimme viikonloppuna miehen äidin ja veljen lapsineen meille kylään. Retkeilimme läheisellä lintutornilla, joka on näyttävällä paikalla joen rannassa. Lapset säntäsivät heti autosta ulos päästyään kohti lintutornia, ja sen ylätasanteella söimme pienet eväät sekä ihastelimme maisemia.


 

 
 Takaisin maan kamaralle päästyämme heittelimme frisbeetä ja potkimme palloa. Lapset rakensivat myös rantalentopallokentän hiekasta linnoja. Aurinko paistoi lämpöisesti koko aamun, joten mukaan otetut hupparit saivat pysyä kassissa.
Kotiin palattuamme kaikille maistui uudet perunat ja grillilihat sekä -makkarat. Brita-torttu tuoreine mansikoineen kruunasi kivan päivän serkkujen kanssa.
Tänään mies ja poika nikkaroivat lasten puumajaan seinät ja katon. Maja on aikamoinen näky, mutta eiköhän sekin vielä tänne blogiin pääse kuvattavaksi, kunhan saamme sen valmiiksi. Illalla meidän tontilla mylläsi kaivuri kaivamassa aitan ja pihasaunan perustuksia. Laittelen taas aiheesta omaa postausta, kunhan hommat vähän edistyvät.

Kyselimme yhtenä päivänä lapsilta autolla ajaessamme, että mitä he vielä haluaisivat tehdä tänä kesänä. Tyttö vastasi vaatimattomasti, että poimia kukkia ja uida. Eiköhän se onnistu. :) Pojalla oli hitusen suureellisempi toive, mutta ihan toteuttamiskelpoinen silti eli päästä Power Parkiin. Sinne olisikin tarkoitus suunnata huomenna, jos sääennustukset eivät kovasti muutu. 


 Auringonpaistetta viikkoosi!

6 kommenttia:

 1. Miniäni tekee usein marenkikakkua=brita minulle,hän tietää että ole siihen koukussa :)
  Herkullinen kakku on teilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brita-torttu on kyllä minunkin lemppari kakku. Sitä ei voi vastustaa! :)

   Poista
 2. Lasten kanssa kesätouhut ovat niin ainutlaatuisia!

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...