Talo Ahonlaidalla: Kesäpäivänä

keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Kesäpäivänä

Sunnuntaina menimme miehen kanssa hakemaan lapsia mummulasta ja jäimme vielä itsekin sinne yöksi. Tänä kesänä on oppinut sen, että kun lämpötila kohoaa yli kahdenkymmenen asteen, on otettava kaikki ilo irti ja nautittava lämmöstä. Uitiin, saunottiin ja suppailtiin, grillattiin ja syötiin jäätelöä. Illalla kaksi nuorimmaista karkasi yökalsareissa (ja toinen tapansa mukaan ilman kenkiä) pihalle syömään ahomansikoita ja minä tietenkin kameran kanssa perässä.
  Tässäpä mukavan kesäpäivän kuvamuistoja ja tunnelmia, joita haluan tallentaa tänne blogiin. Näihin kuviin on kiva palata tällaisena sadeäpäivänä, kun ulkona on harmaata ja vähän päälle kymmenen astetta lämmintä.

Ensi kerralla voisinkin laitella tänne meidän tulevan pihasaunarakennuksen piirustuksia. :)

4 kommenttia:

 1. Oletpa saanut ikuistettu mukavia kesä tunnelmia... harvinaisi tälle kesälle! :D
  Pakkohan sitä on ollut lasten kanssa ja itsekin uimassa käydä, mutta on se vesi vaan niin kylmää...
  En ole mikään helteen ystävä, mutta kyllä sellaisia vesileikkisäitä kesään pitäisi muutama mahtua, että vesikin lämpiämistä ja tarkensi tuntikausia räpämätä järvessä... huoks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä kesä kyllä ollut ihmeellisen viileä. Tarkasti on katsottu säätiedotuksia ja aina, kun näyttää olevan vähänkin lämpöisempää, niin on suunnattu mummulaan ja uimaan. Meidän 2-vuotias on arkaillut kylmiä vesiä kovasti, eikä ole oikein järveen tohtinut uimaan, vaikka uimahallissa viihtyy kovasti. Isommillekin soisi vielä uimakelejä, kun onhan se nyt kivempi polskia lämpöisessä vedessä! :)

   Poista
 2. Tämä kesä on kyllä sellainen että heti kun tulee lämmintä, ei kuin ulos ja nautitaan auringosta.
  Vedet meillä on ainakin tosi kylmiä. En oo käynyt edes kastautumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Tuo mummulan järvi, tai oikeastaan lampi on sen verran pieni, että lämpenee melko nopeasti muutaman lämpöisen päivän jälkeen. Niitä on vähän harvassa vain ollut tänä kesänä. Mutta eiköhän sitä aurinkoa saada vielä! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...