Talo Ahonlaidalla: Äidiltä tyttärelle

tiistai 16. tammikuuta 2018

Äidiltä tyttärelle

Viikonloppuna kävimme lasten kanssa luistelemassa ja hiihtämässä. Meidän lähipellolle oli vedetty hiihtolatu ja siellä kaksi vanhinta pääsivät hiihtelemään. Minulla ja miehellä on vain luistelusukset, joten me joudumme lähtemään suksinemme vähän kauemmaksi.


 

Nyt on ollut pakkaspäiviä ja vielä kova tuuli, joten ulos on puettava kunnolla päälle. Äitini on säilyttänyt kaikki nämä vuodet mummuni minulle kutoman neuletakin ja -housut. Nyt 30 vuotta myöhemmin ne ovat sopivat meidän tytölle. <3 Vaaleanpunasävyisen tilkkupeiton ompelin tytölle hänen ollessaan noin vuoden ikäinen. Niin se aika rientää; keväällä tyttö täyttää jo viisi vuotta!Sen lisäksi, että äitini on hyvä säilyttämään vanhoja vaatteita, leluja, tekstiileitä ja esineitä, hän on hyvä myös löytämään niitä. Tällä kertaa hän oli löytänyt kirpparilta nätin vanhan kynttilänjalan, jolle annoimme mielellämme uuden kodin.

MUKAVIA PAKKASPÄIVIÄ!


4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun jotain pystynyt omille lapsilleen säilömään. Meilläkin tytöt saivat minun ukin tekemän vanhan kelkan jossa minäkin olen pienenä kyydissä istunut. Jotain niin ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Minäkin säästelen tärkeimmät lasten vaatteet ja tavarat heidän lapsiaan varten. Vanha kelkka kuulostaa ihanalta!

   Poista
 2. Ihana puku! Meilläkin lapsilla joitakin minun vanhoja ollut käytössä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Minusta on ihana säästellä joitakin vaatteita ja leluja tuleville polville. :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...