Talo Ahonlaidalla: Valko-roosa pesuhuone

lauantai 10. syyskuuta 2016

Valko-roosa pesuhuone

Hei vaan! Heti alkuun haluaisin muistuttaa teitä liittymään blogini lukijaksi! Jos lukijaksi liittyminen ei ensimmäisellä kerralla onnistu (tätä ongelmaa on kuulemma ilmennyt), niin koittakaahan uudelleen. Uskon, että Vaniljan valkoista -blogin 260:sta lukijasta vähän useampi kuin tuo tämän hetkinen kourallinen on kiinnostunut myös tämän uuden blogin sisällöstä. Vaikka ei sillä – kyllä tämä blogi jatkaa päivitystään, vaikka lukijoita olisi vähemmänkin. :)

Meidän pesuhuonetta olen kuvaillut tänne viimeksi silloin, kun lattioita laatoitettiin. Nyt ovat toki seinätkin valmiina ja suihku paikoillaan. Kattolistat vielä puuttuvat – ja ovi sekä kodinhoitohuoneeseen että saunaan (joka ei siis ole vielä käytössä). :D
 Tykkään kyllä tosi paljon tuosta roosasta kennolaatasta, joka on Pukkilan Natura-sarjaa. Ihan suotta jännitimme, että uskaltaako tuollaista vähän epätavallista väriä laittaa lattiaan. Onneksi päädyimme laatoittamaan koko lattian yhdellä värillä, emmekö sekoittaneet siihen myös valkoista kennolaattaa, niin kuin alunperin suunnittelimme. Seinissä on perus 15x15 kiiltävä valkoinen laatta. Nyt pienen pesuhuoneen yleisilme on yksinkertainen ja raikas. 
 
Olen myös tyytyväinen, että emme laittaneet pesuhuoneeseen kahta suihkua, vaikka moni sitä suosittelikin. Pärjäämme yhdellä suihkulla aivan mainiosti. Suihku on kaunis, perinteisen tyylinen, Mora Classic Family.


Yksi asia, joka meitä harmittaa pesuhuoneessa on tuo varaus wc-istuimelle. Meidän varsinaiseen vessaan ei mahdu "invaympyrää", joten lupainsinöörin mukaan pönttö tai ainakin varaus sille on oltava pesuhuoneessa. Nyt sitten pesuhuoneen nurkasta törröttää ruma putken pätkä. Täytyy rakentaa joku puupenkki tai vastaava sen peitoksi. Nyt putken päällä on emalivati, jossa säilytämme shampoo- ja saippuaputeleita.

Pesuhuone on ihanan helppo pitää puhtaana, kun siellä ei ole mitään ylimääräistä. Yhdelle seinälle mies saattaa jossakin vaiheessa tehdä jonkinlaisen naulakkohyllyn. Ja tosiaan ne ovet olisi kiva saada paikoilleen, kunhan tuo keittiö ensin saataisiin kuntoon. 


 Mukavaa lauantaita!

15 kommenttia:

 1. Hei! Kiitos mukavasta blogista. Olisin tuohon vessa varaukseen liittyen kysynyt, että miksi ette laita siihen wcistuinta? Meillä nelihenkinen perhe ja kaksi vessaa aivan ehdoton �� t.Rita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se olisi tietenkin se selkein vaihtoehto. :D Jotenkin vain tuntuisi hassulta laittaa tuohon pieneen pesuhuoneeseen ihan suihkun viereen pönttö. Vessapaperirullakin siinä olisi koko ajan kastumisvaarassa (tosi suuri ongelma :D). Pönttö tuntuisi pilaavan huoneen simppelin ja kauniin ilmeen ja olisi jotenkin turha kapistus. Yläkertaan meille on tulossa kyllä aikanaan toinen Wc.

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta. -Rita-

   Poista
 2. Mitenköhän te olette saaneet edes muuttoluvan noin keskeneräiseen taloon? -Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ollut rakennustarkastajalla mitään huomauttamista. :) On sitä tainnut vielä keskeneräisempiinkin taloihin muuttolupa hellitä. Listojen tai muutaman oven puuttuminen ei asumista paljon häiritse. Vessa ja peseytymismahdollisuudet ovat olleet muutosta lähtien, samoin useampi asuinhuone ja keittiössäkin olisi ruuanlaittomahdollisuus, kun uuni ja hella ovat paikoillaan. Emme vain ole niitä vielä halunneet käyttää, kun keittiön tasoja ja kaappeja on maalattu, etteivät ruuat roisku juuri maalatuille pinnoille. :)

   Poista
 3. Kaunis pesuhuone. Ei kai tuo talo nyt niin keskeneräiseltä näytä. Jos keittiö ei ihan valmis oo niin mitä siitä. :) Ei varmasti hidasta elämistä millään lailla. Nauttikaa kauniista kodistanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nautitaan! Eipä täällä minustakaan liian keskeneräistä ole. :)

   Poista
 4. Hei, ihana kylppäri! Onko lattialaatta väriltään roosa vai vanha roosa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Väri on roosa. Vanha roosa kuulostaa ihanalta, mutta se näytti enemmän beigeltä kuin roosalta, joten päädyimme roosaan. :)

   Poista
 5. Todella kiva pesuhuone. Minkä väristä saumalaastia käytitte roosaan laattaan?

  VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...