Talo Ahonlaidalla: 4. adventti

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

4. adventti

mä neljäs adventti onkin ollut oikein touhua täynnä. Olemme olleet laulamassa oikein urakalla kauneimpia joululauluja. Päivällä olimme tuolla komialla kirkolla, jossa kerholaiset lauloivat myös pari laulua. Illalla olimme vielä oman kylän kirkossa laulelemassa. Tyttö uskaltautui molemmissa tilaisuuksissa toisten lasten kanssa eteen laulamaan, vaikka ilmeestä näki, että kovasti jännitti. Hän oli kyllä suloinen ja reipas pieni enkeli. Näin jälkeenpäin voin todeta, että tämän sakin kanssa olisi riittänyt yksi kirkossakäynti yhden päivän aikana. Kyllä oli hieman väsynyttä sakkia, kun pienimmän päiväunet siirtyivät liian myöhään ja tyttökin nukahti autoon tilaisuuksien välillä, vaikkei yleensä enää nuku päivällä. Jotenkuten kuitenkin selvittiin tästäkin päivästä. Muistaapahan taas, ettei saa ahnehtia liikaa ohjelmaa yhdelle päivälle, tai ainakaan sellaista, jossa lasten pitäisi jaksaa istua hiljaa kuin kirkossa. :)Otin yhtenä pakkaspäivänä vähän kuvia meidän talosta ulkoapäin. Onneksi otin, sillä ensi viikolla kai nuo vähätkin lumet sulavat taas pois. Haimme muutama viikko sitten pihaan kuusen ja laitoimme siihen jouluvalot. Nyt on sitten meidänkin pihassa ensimmäinen puu. ;)Tonttu oli laittanut eilen lasten joulukalenteriin viestin, että tänään haetaan metsästä joulukuusi. Niinpä lähdimme mummulaan ja samalla reissulla haimme metsästä aiemmin merkkaamamme kuusen, jonka laitamme jouluksi tupaan. Isommat lapset juoksivat innoissaan metsässä ja kuusenhaku oli heille jännittävä juttu. Onneksi kuusi oli lähellä tietä, joten kovin pitkää matkaa ei tarvinnut tarpoa hangessa.Laitoin makuuhuoneeseen tänään meidän "joululakanat". Vaikka lakanoissa ei kyllä taida paljon muuta jouluista olla kuin tuo punainen väri. Nämä ovat niitä Elloksen lakanoita, joita yhden pussilakana- tyynynliinasetin saa noin neljällä eurolla ja toisen samanlaisen kympillä. Ajavat minusta ihan hyvin asiansa. 


Oikein ihanaa neljännen adventin iltaa ja tulevaa jouluviikkoa!
 

12 kommenttia:

 1. Tuo teidän talo on kertakaikkisen komea, sekä ulkoa että sisältä! Jaksan aina ihastella jykeviä hirsiä, ruutuikkunoita ja tunnelmaa. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fanny! Onhan näissä perinnetalossa ihan oma tunnelmansa :)

   Poista
 2. Ihana kuva teidän talosta, ja lumi sekä toi kuusi tuo niin jouluisen ilmeen.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja teidän talo on kyllä kerta kaikkisen ihana!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten upea tuo teidän talo onkaan! Niin satumaisen kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Talo näyttää kyllä hienolta lumen ympäröimänä. Harmi vain, että nyt lumi on sulanut pois. :(

   Poista
 5. Upea koti 😊. Hyvää joulua. T.jonna

  VastaaPoista
 6. Moi piitkästä aikaa! On blogien lukeminen aivan jäänyt, olikin kiinni ottamista täällä :) On kyllä mielettömän ihana teidän talo! Hauska tuo kun yläkerta erottuu huurteisena kun ei ole vielä asuttu. Huomaa, että talo hengittää! Kannatti kyllä vaivannäkö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos! Kiva, kun löysit tänne uuteen blogiin.! Kyllä kannatti. :) Teiltä tuli ihana joulukortti! <3

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...