Talo Ahonlaidalla: Viikonlopun viettoa

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Viikonlopun viettoa

Olemme viikonlopun vietossa mummulassa. Aamulla kävimme miehen kanssa pitkästä aikaa yhdessä hiihtämässä, ja kyllä olikin ihana hiihdellä keväisessä auringonpaisteessa. Illalla suuntaamme toiseen mummulaan ja käymme miehen kanssa katsomassa Viulunsoittaja katolla -musikaalin. Mukavaa viettää välillä miehen kanssa kahdenkeskistä aikaa, kun ei tarvitse miettiä, mihin pojan saisi hoitoon. 

Otin tässä yksi päivä pojasta kuvia hänen leikkiessään. Hän innostui työntämään Olavi-oravaansa Brion kärryllä. Kärryn törmätessä johonkin hän ei osaa kääntää sitä, ja syntyy kova huuto, jonka tarkoituksena on kutsua minut kääntöapuun. Siinä hän sitten käveli käytävää ees taas ainakin kymmenen kertaa suu hymyssä ja minä kääntelin kärryä aina tarvittaessa. Olavi on ollut pojalla ihan pienestä asti ja heistä onkin tullut hyvät ystävät. Poika painii välillä oravansa kanssa ja joskus hän silittelee sitä ja antaa sille hellän pusun. <3

Poika tykkää nykyään myös kovasti kylpemisestä. Aiemmin se touhu vähän pelotti. Kauhean montaa kertaa viikossa ei kuitenkaan poikaa viitsi kylvettää, kun rasvauksesta huolimatta iho kuivuu heti ja tulee punaisia ikäviä ihottumaläiskiä. Eilen poika sai sitten pestä legoja ja muita muovileluja vadissa, että pääsi vähän lotraamaan. Ei joutunut iho niin koville, vaikka kyllähän siinä menossa vettä roiskui vähän joka puolelle. Ihanaa katsella, kun poika saa niin iloisen mielen niin pienistä ja arkisista asioista. Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...