Talo Ahonlaidalla: Huutokauppalöytöjä

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Huutokauppalöytöjä

Innostuimme viime kesänä kiertelemään huutokauppoja ja olemme jatkaneet tätä harrastusta edelleen. Kesällä mies huuteli muun muassa pari kärrynpyörää ja maitotonkan. Jospa niille olisi vielä jonakin päivänä käyttöä haaveilemamme pohjalaistalon pihapiirissä.


Huusimme myös kasan vanhoja Kotiliesi-lehtiä 1930-luvulta. Niiden kansissa on ihania Martta Wendelinin kuvituksia. Kauneimpiin niistä haluaisin myöhemmin laitattaa jotkut nätit vaaleat kehykset ja ripustaa seinälle. Nykyiseen asuntoomme ne eivät ehkä oikein sovi, mutta tulevan talomme keittiöön ne voisivat esimerkiksi käydä. :) Nuo ylimmän kuvan kannet ovat etenkin niin hempeän sävyisiä. Tuon tyylisiä kun löytyisi pari lisää!


Sunnuntaina kävimme taas pikapikaa yhdessä huutokaupassa. Tai lähinnä kävimme ajoissa katsastamassa, onko siellä mitään huutamisen arvoista ja lähdimme jo ennen varsinaisen huutokaupan alkua pois, kun oli menoa muualle. Olisihan siellä ollu pari varteenotettavaa huonekalua, mutta minä päätin, että lähdetään pois, että rahat säästyy ja että ehditään sinne toiseen menoomme. :) Ehkä olisi ollut parempi, että emme olisi menneet huutokauppaan ollenkaan, sillä varsinkin miestä jäi kaihertamaan yksi ihana sivustavedettävä penkki. Minä taas ihastuin kampauspöytään, joka olisi valkoiseksi maalattuna ollut aika unelma. 

Tuntuisi vaan hassulta ostella hirveästi tavaraa, joka mahtuisi vasta mahdolliseen tulevaan taloomme, jolle ei ole vielä siis tonttiakaan löytynyt. Menee siis useampi vuosi, ennen kuin näille huonekaluille olisi sopiva paikka. Toisaalta ei tuon tyylisiä vanhoja tavaroita ehkä ikuisuuksiin riitä, joten nyt niitä kannattaisi hankkia, kun niitä vielä on tarjolla.  No, eilen kävimme sitten kuitenkin hakemassa muutaman uuden päähänpistoksen, jotka löysimme netistä. Jotakin vanhaa ja aika ihanaa tiedossa. Niistä lisää myöhemmin. :)

2 kommenttia:

  1. Hollolassa on muuten sellanen Fasetti niminen kauppa (jos mä nyt löysin oikean kaupan..) jossa on ihan mielettömästi kaikkia erilaisia (ja eri ikäisiä) antiikkihuonekaluja, ja ne kunnostaa ja tuo ne kanssa niin että koko setti on aika edullinen! veli ja sen vaimo osti sieltä ison piirongin, jossa oli peili ja se kunnostettiin niiden haluaman väriseks ja uusittiin vetimet ja katottiin et kaikki on timmisti kiinni, laatikot toimii jne.. ja siitä peilistä tehtiin erillinen niiden hääkuvalle kehys seinälle ja se tuotiin Hollolasta Helsinkiin, eikä koko homma maksanu ku muutaman satasen! Että jos jossain vaiheessa kaipaatte jotain vanhaa huonekalua eikä satu löytyyn huutokaupasta niin toi kannattaa tarkistaa!

    VastaaPoista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...