Talo Ahonlaidalla: Eteinen

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Eteinen

Vuokrakolmiomme eteinen ei ole mitenkään silmiä hivelevän kaunis näky, mutta muutamalla kivalla sisustusjutulla siitä on tullut ihan siedettävä. Kauniit yksityiskohdat vievät kätevästi huomion pois niistä rumista kohdista. Tuulikaapissa on Ikean nätti naulakko, jossa roikkuu ompelemani sydän. Tässä naulakossa emme yleensä pidä vaatteita. Kenkien säilytystä varten hankimme Ikean Hemnes-kenkäkaapin. Se on ollut tosi kätevä ja mielestäni myös kivan näköinen. Kaapin päällä olevan valkoisen korin virkkasin trikookuteesta ja ompelin sen sisään valkoisen kankaan ja reunoille kääntyvän pitsin. Idean koriin sain SisustusUnelmia-blogin avainkorista. Eteisen valkoreunuksinen peili on sekin Ikeasta. Yllätys yllätys! :)
  Eniten minua häiritsee (katon ja lattian värin lisäksi) eteisemme hattuhylly-naulakkosysteemi, jollainen on varmasti lähes kaikissa vuokra-asunnoissa. Sen tilalle olisi ihana saada joku valkoinen vaatekaappi, johon saisi mukavasti takit ja lakit piiloon. Mieluusti ottaisin eteiseemme esimerkiksi jonkun näistä:Hemnes-vaatekaappi. Kuva Ikean sivuilta.
Venla-vaatekaappi. Kuva HoviSet Oy:n sivuilta.
Jaakko-vaatekaappi. Kuva Marearca Oy:n sivuilta.

Mies vain täytyisi saada taas suostuteltua uuteen ostokseen. Hän kyllä ihastuikin tuohon Jaakko-vaatekaappiin, se kun on kokopuuta. Ja tietysti samalla näistä kolmesta kallein. Katsotaan, ilmestyykö eteiseemme jossakin vaiheessa vaatekaappi, vai sinnittelemmekö tämän hetkisellä varustuksellamme. 

Aurinkoista päivää!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, mulla kesti tovi jos toinenkin ennen kun tajusin, kuka oot :D Jaakko on kyllä hieno munkin mielestä!

   Poista
 2. Olin jo kirjoittanut, että toi Jaakko on kyllä hieno, ku huomasin että se taitaa olla täällä suosiossa.. se näyttää paitsi hienolta, jotenki myös sellaselta.. kunnolliselta. Että ei heti mee jostain vähän lommolleen.. ehkä laadukas olis sopiva sana. Sehän on aika hyvä ominaisuus kalusteessa, kannattaa vähän maksaakin siitä, että sit kun Aurinkokartano on valmis ja kaappi pitää siirtää sinne, niin se on suorassa vielä muuton jälkeenkin! :)

  Ai niin, jos painaa maaliskuuta, niin sivulle aukeaa vaan kaks tekstiä mutta sinne reunapalkkiin aukeaa kaikkien maaliskuun tekstien otsikot. Jossain varmaan on sellanen valikko, että montako tekstiä aloitussivulla kerrallaan näkyy.. sit jos painaa alhaalta "näytä vanhemmat tekstit" niin näkyy enemmän kuin kaks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaakko olis varmaan kyllä kunnollinen ja kelpais kartanoonkin, kunhan saatais se joskus rakennettua. :)

   Vastailinkin jo tuohon uusimpaan kirjoitukseen, että asetuksissa on, että pitäis näyttää 7 tekstiä aloitussivulla, mutta eipä vai näytä.

   Poista
 3. MInusta nuo kaikki ovat ihania kaappeja, meiltä löytyy tuo ikean versio, joka on kyllä varsinainen tilaihme ja hintalaatu suhteeltaan erinomainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tuo Ikean kaappi on ollut mieleinen! :)

   Poista

Viestisi ilahduttaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...